Sagt om mig

Tanja Toft Haarup: Din sang går lige i hjertet! I kirken, til Hanne og Mads’ bryllup, var det svært ikke at blive rørt af din smukke sang.  

Camilla Beck Nielsen: Din sang til vores bryllup var uforglemmelig og smuk. Jeg bliver stadig varm indeni, når jeg hører sangen i radioen, og den vil altid minde mig om en af de bedste dage i mit liv.

Pia Alstrup: Jeg synes, du synger helt fantastisk og blev virkelig rørt. Bare det, at jeg kan huske det hele 20 år efter taler næsten for sig selv.

Marianne Schøler Møller: Din sang til vores bryllup var et af aftenens højdepunkter. Det var smukt og inderligt, og din stemme lyste hele rummet op. Tak for det dejlige minde, du gav os.

Ida Setterberg: Christina synger, så det kan mærkes med hjertet! Hun sang til min venindes bryllup i august . Vælg jeres yndlingssang, og hun fylder rummet ud med ord og toner, der rammer plet hver gang .

Lise Christensen: Tusind tak for din smukke sang! Din flotte sang var med til at gøre vielsen meget personlig og smuk. Du fik mange rosende ord fra gæsterne efterfølgende.

Lonni Piilgaard: Den lykkeligste dag i vores liv vil vi aldrig glemme. Jeg havde hyret Christina til at synge “vores” sang for min mand, lige efter vi havde sagt ja. Det kom bag på ham og alle gæsterne, og ikke et øje var tørt. Christinas stemme løftede næsten taget på kirken, og det var en oplevelse, der rejste alle de små hår i nakken. Du synger himmelsk, og jeg ville ønske vi kunne høre dig synge netop den sang igen og igen. Du sad der på din plads som aftalt, og det lettede den i forvejen stressede dag, at vi havde aftalt alt på forhånd. Tak for det.

Lena Frier Kristiansen: Du sang til mit bryllup, og jeg blev så rørt, da du sang i kirken med din stærke og samtidig blide stemme. Du har virkelig været med til at give os et minde for livet.

Thomas Behrend Ølgaard: Tusind tak for en rigtig smuk sang til vores bryllup. Professionelt udført og fyldt med personlighed. Du løftede oplevelsen omkring vores vielse til et højere niveau, og vi tænker ofte tilbage på dagen og dette smukke øjeblik.

Thomas Gulmann: Jeg vil sige tak for en fantastisk sang. Den gik lige i hjertet på min brud, og hold da op du synger godt. Tak. 

Kirsten og David Gress:
TUSIND TAK for din smukke sang i kirken, det var til stor glæde for os og vores gæster!
Simon Koefoed, sognepræst:
Christinas sang gav gæsterne i kirken ved årets konfirmationer en helt særlig og rørende oplevelse. Hun er en dygtig performer og sangteknisk stærk, med stor sikkerhed og overskud i fraseringerne. Man mærker hendes glæde ved at synge, og man kan derfor roligt nyde hendes stemme, når den fylder rummet.